Contact

Privé Leasefiets

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Kompier Lease wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. Bij Kompier Lease kunt u nu ook privé een elektrische fiets leasen.  U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Bij Kompier Lease least u een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering.

Privélease van Kompier Lease is voor iedereen van toepassing. Wij maken graag een passend voorstel voor uw persoonlijke situatie. Ook als uw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een passend voorstel of kunt u zelfs de fiets kosteloos inleveren.

Privé Lease van Kompier Lease is inclusief de beste voorwaarden. Wilt u meer informatie hebben of een passend voorstel voor uw situatie, neemt u dan contact op met ons Team Privé Lease op telefoonnummer 0316 – 763 407 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via: info@kompierlease.nl

Voorwaarden van een Privé Leasefiets bij Kompier Lease

 

  • Persoonlijk advies van onze privé Leasefiets specialisten
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd
  • Inclusief verzekering met werelddekking, reparatie, onderhoud en pechhulp
  • Kosteloos opzegbaar bij scheiding, ontslag en overlijden
  • Eerste recht van koop

Bel ons: 0316 763 407

Vraag een offerte aan»

 

Mobiliteitsgarantie
Kompier Lease & Rent zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.
Persoonlijk contact
Kompier Lease & Rent vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.