Contact

Kompier Lease & Rent

Jaarlijks bemiddelen wij bij de totstandkoming van 400 lease- en financieringscontracten.
Dankzij het volume van onze partner, kunnen wij een scherp tarief aanbieden. Daarnaast hebben wij met een groot aantal dealerbedrijven en importeurs centrale inkoopafspraken gemaakt, waardoor de klant profiteert van aantrekkelijke kortingen bij de aankoop van een nieuwe personenauto of bedrijfswagen.

Kompier Lease & Rent is een onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens, e-bikes, e-scooters en privé lease van zowel auto’s als e-bikes en e-scooters.

Fred Kompier is oprichter en eigenaar van Kompier Lease & Rent.

Vanaf 2008 is hij werkzaam geweest als directielid/commercieel directeur bij een drietal leasemaatschappijen. Daarvoor was hij altijd werkzaam als zelfstandig ondernemer in diverse branches.

Als zelfstandig ondernemer zijn wij gewend om net dat stapje extra te doen. Deze flexibiliteit betekent bijvoorbeeld dat wij elke dag van de week bereikbaar zijn voor onze klanten.

Kompier Lease & Rent is merkonafhankelijk en niet gebonden aan een bank.

Er is gekozen voor een samenwerking met een sterke leasemaatschappij waarbij stabiliteit op het gebied van financiële en operationele zaken gewaarborgd is.

Dat geeft de klant zekerheid van een gedegen partnerschap en ons als bedrijf de nodige faciliteiten om dat waar te maken.

Sterk in maatwerk,

Omdat geen klant hetzelfde is, biedt Kompier Lease maatwerk.

Het vertrekpunt is altijd een persoonlijk gesprek, waarbij wij samen de verschillende lease- en financieringsmogelijkheden bespreken. Klant krijgt van ons een objectief advies op maat, omdat wij onafhankelijk zijn en daardoor niet gebonden zijn aan aangeboden leasevormen.

 

Bel ons: 0316 763 407

Vraag een offerte aan:

 

Mobiliteitsgarantie
Kompier Lease & Rent zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.
Persoonlijk contact
Kompier Lease & Rent vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.