Contact

Import lease

Een prima alternatief

Importlease maakt het mogelijk om in een luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto te rijden tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Het is een uitkomst als de klant in een luxe auto wilt rijden, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Importlease is een niche! In combinatie met full operational lease is een besparing van honderden euro’s op uw maandbedrag geen uitzondering, omdat de prijsverschillen tussen auto's in Nederland en de rest van Europa behoorlijk groot zijn. Gunstige belastingregels maken het mogelijk een auto vele malen goedkoper aan te schaffen in het buitenland.

Dit voordeel wordt uiteraard verrekend in uw leasetarief, met alle voordelen. Een voorbeeld: daar waar een Volkswagen Polo één tot een paar duizend euro goedkoper is, kan het verschil bij een BMW-7 oplopen tot 50 duizend of 60 duizend euro of zelfs nog hoger. Je rijd in een exclusieve auto tegen een scherpe prijs.

Mobiliteitsgarantie
Kompier Lease & Rent zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.
Persoonlijk contact
Kompier Lease & Rent vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.